web analytics

…Och det har inte blivit mycket av värde gjort. Jag gick upp vid 14-tiden och började omedelbart städa, Rickard har varit sjuk hela helgen men ändå jobbat (snark var är det för fel på karlar?? Inatt blev det såklart för mycket och han fick gå hem i alla fall!) och då har det inte blivit det inte mycket fixat hemmavid under tiden. Fenris löper nu också så jag kände att en ordenlig dammsugning och skurning av golven var på sin plats!

Rickard vaknade till liv något senare och kände sig lite bättre så vi begav oss ut med alla hundarna för en långsam promenad i skogen där jag fick lova Rickard att jag skulle bära honom om han inte orkade gå hela vägen. Som tur är för mig och min rygg så klarade han hela sträckan… Även valparna höll igång hela vägen men sedan vi kom hem så har det varit lugnt i deras rum. Jag skulle tippa på att det blev ca 3 km, det är nog det längsta de har gått i ett sträck skulle jag tro!
Tyvärr regnade det lite smått hela tiden och jag varken telefon eller kamera med mig så inga bilder från idag utan jag fuskar till det med ett par gamla.

I morgon hoppas jag på att det blir lite träning gjord, spår och kanske lite lydnad också. Det gäller ju att ta till vara på de lediga dagarna nu, på fredag börjar jag jobba igen fram till onsdag morgon och då är det bara två dagar kvar till tävlingsdags (om jag kommer med men det borde jag göra då vi bara är två ekipage från Strängnäs anmälda. Jag och Rickard, haha!).
Förhoppningsvis blir det som jag skrev igår ändå lite bra träning om jag kan ta mig ner och träna med hundansvariga på måndag och onsdag så jag kan stämma av platsliggningen och testa budföringen med skott.
Det kommer också hända lite annat roligt nästa vecka, både på måndag och söndag har vi husvisningar planerade. Ska bli mycket spännande att se båda kåkarna, de har sina för och nackdelar båda två vad vi har sett i annonserna!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: