web analytics

Det blev även jackan till byxorna, men i rosa. Dels för att det var rea under helgen och dels för att jag fick reda på att den lila är slutsåld och inte kommer komma in mer alls. Så nu blir det upp till bevis, jag misstänker att jag kommer använda stället flitigt redan under veckan då väderprognoserna ser rätt mörka ut för uppehåll.
Jag kunde inte låta bli utan nördade loss på en plånbok och en mössa också, mössan har dock inte kommit än.

EDIT: Jag ser i statistiken att det är många som söker på dessa regnkläder och hamnar här.
Jag behöll inte detta set eftersom både jacka och byxor tog in vatten. Byxorna hittade Haglöfs ett läckagefel på och jag fick byta dem, dock blev det inte samma modell utan det blev ett par Haglöfs Velum Q Pant och de fick små hål av okänd anledning efter bara någon vecka strax under skinkan. Då hade jag gått promenader på grusävg med hundarna, så inget ”åla omkring i granskogen”. Inte de tåligast byxorna med andra ord, men faktiskt så håller de vätan ute i alla fall.
Jackan hittade Haglöfs inget fel på utan jag fick tillbaka den TVÅ gånger trots att jag blev dyngsur efter bara tio minuter ute i regn och fotade hur den såg ut på insidan. Den fick jag till slut hjälp av Outnorth där jag köpte kläderna att reklamera ändå eftersom de också hade testat jackan och hittat ett läckage. Jag bytte inte till en annan Haglöfsjacka utan det blev en Bergans Bygdin som var kraftigt nedsatt i pris just då hos XXL och det är den bästa jacka jag någonsin ägt vad gäller vattentäthet och andasfunktion!

8 Thoughts on “Haglöfs LIM II Q

 1. Laila & Izac on 30 oktober, 2013 at 16:43 said:

  Supersnygg jacka.. jag är ute efter en Haglöfs.. har ju 2.. helt olika.. gillar inte min bruna.. mocka.. snygg men otymplig.. den limegrön för tunn.. suck.. vad heter din? Kommer den med på fredag? tänkte om jag kunde prova?? Ursnygg i alla fall 🙂

  • UllisWeb on 30 oktober, 2013 at 16:51 said:

   Tack! 🙂
   Men haha, ”vad heter din?”… Kolla rubriken på inlägget. 😉
   Denna är dock supertunn, verkligen bara ett skal eftersom det är en regnjacka och man ska kunna ha den året runt. Så man klär sig så varmt eller svalt man behöver först, och sen åker jackan på om det regnar.
   Kan ta med den på fre men kommer inte ha den i stallet hehe. 😉

   • Laila & Izac on 30 oktober, 2013 at 20:14 said:

    Jamen guuuu tror du jag läser sååå noga.. jag läste Haglöf.. that’s it lixom.. suck på mig.. såg nu som sagt.. denna blir också för tunn.. åker på fredag till vås och kollar 🙂 Sköt om dig. Varm Kram <3

    • UllisWeb on 30 oktober, 2013 at 22:30 said:

     Kolla ut en modell där och handla sen på nätet – hett tips för att få bra pris! 😉
     Tack detsamma, kram kram!

 2. Supersnyggt!! 🙂
  Själv är jag ju ett enormt Haglöfs-fan, gillar i princip allt jag köpt från det märket. Kvalité, funktion och snyggt i ett, enligt mig. Hoppas du blir nöjd med regnkläderna! Jag beställde aldrig jackan… Vill också ha i rosa ju! 🙂 ska leta vidare och se om jag hittar den ngnstans.
  Kram

  • UllisWeb on 30 oktober, 2013 at 20:11 said:

   Ja jag är väldigt nöjd med det jag har från dem också, men sen är det ju det där med pengarna… Allt tycker jag faktiskt inte är värt det, såg tex ett par handskar i helgen för dryga 1000 kr. 😯
   Men jag har hoppet uppe på att regnstället är värt varenda krona. 🙂
   Kram!

 3. Snyggt!!! Även att jackan är rosa 😉

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: