web analytics

Idag blev det en skön promenad vid klubben för mig och Brimer, Dax fick en sväng på vägen ner till klubben i stället. Gud så trist det är att bara gå koppelpromenader, och på hårt underlag dessutom – snacka om att bli begränsad!
Tanken var egentligen att jag skulle ta en liten löptur med Brimer men jag har bara sovit fem timmar så jag orkade inte riktigt. Just nu är jag inne i en period där jag har svårt att sova ordentligt på dagtid och då gäller det att spara lite på krutet när man kan. Varför vet jag inte, det blir så ibland bara helt enkelt i perioder. I morgon blir det inte heller mycket sömn eftersom vi ska på behandling igen klockan 14 i Tumba så uppstigning klockan 13 och sen förhoppningsvis inte spendera alltför mycket tid i bilköer. AC:n i min bil är ju paj och nu har värmen kommit tillbaka så att sitta på Essingeleden i 5 km/h utan AC och med hundarna i bak känns inte så kul.

Något som däremot är kul är reklamskylten utanför Victoria Tower i Kista, hela helgen har den haft bluescreen. Inte så bra reklam för Microsoft direkt att det skriks ut över hela E4:n. Det är humor det, jag skrattade hela vägen hem igår morse haha!

Fint väder ger fina morgnar, som vanligt…

2 Thoughts on “Laddar för pass 3 av 5.

  1. Samma sak här. Jag har också svårt att sova dagtid för tillfället. För min del tror jag det har med ljuset, solen/värmen och sommaren att göra. Man ska liksom inte sova dagtid denna tid på året! 😛
    Haha, den där skylten var ju den bästa! 😆 :mrgreen:
    Hoppas du slipper köer imorn!
    Kram

    • Nä hade man problem med att sova dagtid innan är det ju ingenting mot hur det är nu. Jag är egentligen ingen nattmänniska så nu är det extra svårt, precis som du säger med ljus och värme blir det ju omöjligt. När vi skaffar hus hoppas jag på ac i sovrummet, just att sova svalt gör så enormt mycket för mig!
      Visst var det roligt?! 😆
      Kram kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: