web analytics

Dax började dagen med att krama min arm.

Idag var det dags för en ny behandling, igen rast och ingen ro. Tå 4 är i alla fall mycket bättre, tå 3 går också åt rätt håll men han reagerar när man pressar den lite (tå 1 och 2 var oskadade). Klara framsteg efter så kort tid, det känns jättebra och personalen på båda ReDog-anläggningarna är verkligen kanon!
Ännu snabbare skulle det förstås gå om han kunde hålla sig på alla fyra fötter när det kommer fram folk eller han är på nya platser i stället för att studsa omkring som ett popcorn men idag kunde jag i alla fall muta runt honom med lite frolic så jag ska nog ta Rehab-Eva på orden och införskaffa en mjukosttub att distrahera honom med. Och inte låta honom hälsa på folk. Man kan inte tro att han är fem år haha, det finns inget distingerat över honom alls som han far fram!
På vägen hem var det broöppning så jag fick chansen att stå still ett tag och beundra åskovädret som drog fram över Mälardalen och ut mot kusten, blå himmel och ljust på ena sidan och spöregn och svart på andra med fantastiska blixtar. Jag förstår dock inte hur fotografer lyckas få dem på bild, de går ju inte direkt att förutse och är över på en halv sekund. Fint är det i alla fall, jag gillar åskoväder. Broöppning är väl sådär, men det var en redig båt i alla fall!
På vägen hem öppnade sig himlen flera gånger så det blev sjöbildning på vägen och vindrutetorkarna gick för fullt, riktiga sommarskurar helt enkelt!

4 Thoughts on “Rehab igen.

  1. Härligt att det redan börjar gå åt rätt håll! 😀
    Och ja, det var ett rejält oväder som drog förbi hemma hos oss på ön idag. Mäktigt!
    Mysigt att vakna så där på morgonen! 🙂
    Kram

  2. Vad skönt att behandl. redan ger så bra resultat 😀 !!!
    Häftiga bilder, och den första åskmolnsbilden sticker ut lite extra. Häftig 😉 !

    • Ja väldigt trevligt att redan se förbättring, det ger ju hopp om att rehabtiden kanske inte blir överdrivet lång och att friskvårdstiden kanske kan ta över snabbare! 🙂
      Tack så mycket! 😀

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: