web analytics

Katastroflydnad. Ingen kontakt på fria följet, otroooligt långsamt ställande och läggande, gick ok på första sträckan på framåtsändandet förutom att han stannade vid gruppen och tittade på ena funktionären så jag fick säga ”sakta” MEN på andra sträckan tänkte han nog civilsändande och började bevaka den andra mittenfunktionären?!

Sen var det dags för krypet och då lade han sig och stirrade på nåt helt annat samt följde inte med när jag gick så då kände jag bara att nej, nu skiter vi i denna tävling och därmed också skyddskarriären. Ok att vi nollade söket, men när det är High Chaparral på lydnaden också så känns det som att det finns ingen poäng med att köra vidare med skyddet. Det finns trots allt en skaderisk och i synnerhet om man tänker vara oeftertänksam som han verkar vara idag.Nu kör de skyddet och jag sitter och fikar, det är helt lagom det också.

4 Thoughts on “Haha!

 1. Lina on 9 maj, 2015 at 19:29 said:

  Äsch vad trist! Trist men klokt!

 2. Har missat att du tävlat! Ja vad trist men håller med Lina, klokt beslut av dig ändå.
  Ni kommer rocka i spåret sen, om ni ska tävla det! 😀

  • Jo, det kändes inte riktigt som att det var läge att köra på till skyddet när det redan fanns inslag av det i lydnaden hehehe…
   Tack vännen! 🙂

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: