web analytics

Vi beställde nya resväskor i slutet av förra veckan, först hade vi tänkt låna men insåg att vi kommer förmodligen åka utomlands någon mer gång i våra liv så då kan vi ju faktiskt köpa egna. Det var inte helt billigt med resväskor!
Men till slut hittade vi några från Epic som vi kände oss nöjda med och till bra pris, gissningsvis på grund av utgående färg eller modell. Svante valde en modell som var enfärgad i stilrent beige medan jag tog något som förhoppningsvis sticker ut lite mer på bagagebandet och blir lätt att se när den kommer.

4 Thoughts on “Epic POP 4X III Artisan series.

 1. Cool resväska! 😀 Och ja, den lär ju sticka ut på bagagebandet! 🙂 Jag har en väska som typ alla andra har och ibland har andra plockat av min från bandet… borde också skaffa en med lite mer udda färg!
  Inte långt kvar tills ni åker, skoj! 😀
  Kram

  • Dels var detta den billigaste väskan just nu och som sagt, det var betydligt dyrare med resväskor än jag trodde!
   Att den förhoppningsvis kommer sticka ut så det går snabbt att komma iväg från flygplatsen är en bonus! 😀
   Kramen

 2. haneen on 1 april, 2016 at 00:25 said:

  Beställde likadan idag som ska hämta imån.
  Hur var kvalitet på väskan . Den är inte precis billig
  Så är den värd ?
  Mvh

  • Nu är jag ingen globetrotter utan har bara använt väskan på en resa än så länge. Men då funkade den bra, den kändes stabil och gjorde sitt jobb och jag tyckte absolut att den var värd det jag betalade (ca 800 kr)! 🙂

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: