web analytics

Det fick bli en tur med cykeln idag i stället för intervaller, jag tänkte att jag skulle testa en ny rutt för att slippa vända och köra samma väg tillbaka. Det var kanske inte det bästa valet i regn och mörker så det blev en riktigt tuff runda där jag fick leda cykeln vid några tillfällen på grund av att det helt enkelt inte fanns någon stig att köra på eller för att det blev sjukligt kuperat eller för brant uppförsbacke.
Dessutom hade jag Brimer och Öje med mig och när vi bytte vägen mot stigar blev jag tvungen att låta dem springa lösa, men eftersom Öje är lite orutinerad på hur det funkar i skogen med vilt och att komma direkt när matte ropar osv så fick de sitta ihop med en koppeldelare ändå. Så jag hade fullt sjå med att hålla koll på både hundar och ta mig fram, det blev inte en helt harmonisk runda hela vägen kan jag säga hahaha!
När jag hade harvat mig igenom obanad terräng och var tillbaka ute på riktig väg igen så kom det en brant och lång nedförsbacke nedför grannåsen, och längst ner i backen var det blankis på hela vägen så naturligtvis gick jag dessutom omkull med cykeln där så styret vreds snett, flaskhållaren gick sönder och jag själv fick lite skrubbsår på armbågen och höften. Såhär i efterhand kanske jag skulle ha sprungit mina intervaller i stället haha!

2 Thoughts on “Iscykling.

  1. AJ, ibland blir det mera äventyr än man räknat med. Men visst lärde du dig något?!? ;0)
    Lycka till med nästa träning och ta det lugnt med cyklingen.
    /Åsa

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: