web analytics

Igår började jag dagen med ännu ett besök hos Sveriges bästa naprapat som håller till både i Arboga och i Spånga, Niklas Borgeryd på Friskvårdspoolen. Han är verkligen grym på det han gör, jag har fått både akupunktur och justeringar i rygg/nacke och bäcken av honom, och han är såklart också väldigt trevlig vilket ju är viktigt. Han är helt klart värd ännu mer gratisreklam här haha!
Nu ska jag försöka följa upp mina besök oftare har jag lovat mig själv och jag hoppas verkligen att det blir så för det gör så himla mycket att allt ligger som det ska när man tränar och är aktiv. Det blir lätt fel tekniker i träningen om man har fysiska begränsningar, och då riskerar man att skada sig vilket man ju inte vill!Sen blev det jobb hela dagen och på kvällen drog vi iväg och gick en promenad på ett, för mig, nytt stråk med hundarna. Efter det åkte vi förbi klubben en sväng och körde lydnad med Brimer och Öje där jag lade fokus på att Öje inte skulle bry sig så mycket om vad husse och Brimer gjorde. Det gick både bra och dåligt, helt klart behöver han den störningen och att träna på att inte störas, men jag skulle också behöva någon annan belöning som han verkligen blir glad för och vill anstränga sig för att få. Nu kör vi nästan enbart med kampdutt för jag uppfattar det som att han gillar det bättre än boll, men samtidigt upplever jag inte att han skulle offra sig helt för dutten heller. Jag tänker att vi ska testa med nån form av mjukisdjur och kanske köra lite jakt- eller springlekar i samband med det och se om det tar skruv. Jag vill uppnå känslan av att han skulle göra ALLT för den belöningen jag har, då blir det bra tryck och attityd i utförandena!Idag har det varit långdag på jobbet och sen drog jag hem och hämtade Dax för att springa en sväng. Svante har nämligen åkt i förväg till huset med de andra hundarna, men Dax fick stanna kvar och ha lite kvalitetstid med sin matte. Det är verkligen på tiden, jag minns inte ens när det hände sist?!
Så vi drog av en lätt 4 km jogg innan det blev dags för thaimat och ska strax kika på nån serie i sängen och kramas. Mysigt!

2 Thoughts on “Lydnad och fredagsfys.

  1. Dax är som Tyke! Kvalitets tid med matte är det bästa enligt honom 😀

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: