web analytics

Igår hade vi en jättemysig kväll ute vid ”vår” sjö där vi ska simträna framöver, vi åkte dit för att mäta vattentemperaturen och den visade 11,9 grader för dagen. Inte helt skönt att hoppa i då kanske… Kommer det lite fina dagar framöver borde det dock gå snabbt för den att bli varmare, den är bara 750 meter på längden så inte så stor.
Innan vi kollade läget där nere gick vi en sväng i skogen med vilddjuren och råkade på underbar utsikt över vidderna från kanten av ett gammalt sandtag. Det verkade gå en led precis där, för det var rödmarkerat på en del träd och inväxt i ett träd satt en gammal metallskylt.I morse rev jag av ytterligare en morgonjogg, och trots att det var fuktigt i luften så jag kände av det lite i luftrören så gick det bra. Nu spelar det inte jättestor roll vilken tid jag får, detta är dels för att få upp en rutin med löpningen med fler pass i veckan och dels experimenterar jag med min löpteknik och ser vad som händer. Just nu provar jag att ta kortare men fler steg och springa mer med benen och inte genom höften kan man säga, jag märker att det blir både mer energieffektivt och jag blir snabbare men i gengäld är det svårt att hålla hållningen hela vägen så där är jag svag och måste träna mer.De här passen är totalt prestationslösa, jag hör och känner när klockan registrerar varje kilometer men kollar inte mellantiderna. Det visar sig när jag är klar vilken form jag hade för dagen och ibland ljuger känslan åt ena eller andra hållet. Idag trodde jag att det hade gått ganska långsamt men jag snittade nästan 30 sek snabbare än i tisdags, så idag underskattade jag mig själv!

Nu blir det myskväll i huset med god mat och kanske lite spel i någon form eller en film, på morgonen hade vi som synes ovan fint väder men nu har regnet dragit in så nu blir det skönt att kura upp sig i soffan!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: