web analytics

800 meter simning samt plask och lek idag, bland annat tränat på navigeringen som gick jättebra, ryggsim som jag är usel på samt att trycka upp tempot rejält ett par gånger. Blåsigt och kallt i luften idag så även om det var kallt att kliva i så var det inte heller helt enkelt att kliva upp. Men då är det skönt när det är klart och man har varma kläder igen!Efteråt tog vi en promenad med hundarna, men det blev en kort sväng eftersom det plötsligt svärmade arga getingar kring Svante!
Mig och hundarna struntade de i, men han blev nog stungen 8-9 gånger. Tack och lov är han inte allergisk i alla fall, men det har såklart blivit både svullet och ömt på ställena där de stack. Usch!!

2 Thoughts on “Simning i gropen.

  1. Sofie on 14 juli, 2016 at 20:09 said:

    Men alltså, retade han upp getingarna så in i h**tte att de stack han 8ggr?! Vad gjorde han?? Så jag kan undvika att göra lika dant! Haha.. Tur det gick bra iallafall. Kul å höra att det går bra med simningen också! Tumme upp för det ?

    • Vi gick på en skogsväg, hundarna sprang före… Plötsligt blev han stucken på benet och bara ”jävla bromsar!”, sen en gång till och bara ”men aj, vad fan?!?” Och då såg jag att det började svärma fler runt honom, hörde det djupa surret av typ 100 st till och insåg att hundarna troligen trampat i ett getingbo när de passerade vilket Svante sen fick sota för när vi kom… Det blev en snabb språngmarsch tillbaka till bilen sen kan man säga! 😛
      Tack, det känns bra! 😀

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: