web analytics

Introduktion på nya jobbet idag, som vanligt när man börjar på nya ställen är det mycket att ta in och komma ihåg. Men det är trevliga lokaler och kollegor, och cykelavstånd om jag skulle vilja. Idag tog jag bilen eftersom hundarna skulle vara ensamma en längre stund för första gången, då ville jag åtminstone ta mig hem till dem snabbt efteråt. Men det var lugnt hemma när jag kom, inget var trasigt eller konstigt på något sätt.
Jag hade en tanke om att springa när jag kom hem, men idag var jag lat och orkade inte helt enkelt efter en dag med nya intryck. Annars är motion den bästa formen av hjärnrensning tycker jag, men just idag fick det vara. Jag sparar det tills imorrn!Nån som däremot är pigg nuförtiden är Fri!
Vi la över både henne och Öje från Priima högenergi till Nordic SP+ för ett tag sedan pga vi ändå skulle ta in Nordic till företaget och vilken enorm skillnad det är, framför allt på henne!
Hon är pigg och glad hela tiden, full av energi och vill hänga med på allt (även om kroppen ibland protesterar). Visst har hon varit i bra skick tidigare också för att vara dryga 13 år, men nu är hon som ung på nytt haha.
Även Öje har förändrats, han har breddat på sig en hel del och vill verkligen äta maten vilket han stundtals har varit kinkig med. Tidigare har han gärna gått iväg när vi slevat upp i skålarna och pysslat med annat tills maten har serverats, nu står han och väntar nedanför bänken och kan hoppa efter skålen om man bär den vilket han inte gjort sedan han var liten valp. Bra betyg tycker jag!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: