web analytics

Vi inledde dagen med en privatlektion där Dax var med som förevisningshund/störning precis som på grundkursen förra veckan. Han kommer nog snart säga upp sig från sitt jobb, han ser inte så road ut av att sitta fast i träd till höger och vänster medan matte pratar med andra hundar och deras förare hahaha.Sen kulminerade de dåliga beskeden idag genom att sotaren var förbi för att kontrollera skorstenen (inne i huset) och konstaterat att merparten av delarna till braskassetten måste bytas ut. Utöver det har vi inte fått ordning på värmen från pannrummet i garaget in till huset sedan vi startade igång för vintersäsongen för ett par dagar sedan så det lutar åt att vi behöver ta hjälp av VVS-killen igen, plus då att husvagnen ju precis var inne på lagning… Det är liksom inte läge för att betala tusentals kronor på en massa skit när man precis är i uppstarten av en verksamhet kan jag säga, så just nu känns läget lite hopplöst. Några kronor in, massor av kronor ut.Vi fick i alla fall en otroligt vacker solnedgång där hela himlen stod i brand och sen en mysig middag med lite ”efterrätt” så här mitt i veckan och med Öje i knät som vanligt.
Vi har hunnit med att köra apportering tre gånger idag á 5-10 minuters träning, det ger bra resultat och han börjar nu gripa själv men har lite svårt att hålla fast (som de flesta hundar har i början)!
Nej nu blir det tack och god natt, förhoppningsvis kommer det inga fler spännande överraskningar som kostar pengar imorrn!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: