web analytics

I morse kuskade jag och hundarna iväg med husvagnen för att få nedslagen från besiktningen åtgärdade. Vi kom dit vid 09 och vid 13.30 fick jag sms om att den var besiktad och klar, herregud trodde det skulle ta minst resten av veckan!?
Det är ju helt galet bra och fin service och nu ska den vara fit for fight, i morgon bitti ska jag åka och hämta den och höra mer exakt vad de har gjort.För övrigt idag har det varit sista gången på grundkursen, de flesta verkar vilja fortsätta vilket såklart är jättekul så nu kör vi nog en sväng till om fyra gånger på fredagsmorgnar i stället. Det känns alltid lite nervöst när man tänker på om folk är nöjda och har fått ut det de velat av träningen, men när kursarna själva ber om fler tillfällen får man ju se det som ett gott betyg!
Avslutningsvis spenderades dagen i repan på gymmet där det bjöds på löjligt goda kanelbullar från Annas hembageri här i Mariefred, min mage mår ju inget vidare av gluten men ibland är det verkligen värt att offra sig på kvalitetsbakverk och det kan jag lova var precis vad vi fick idag!

2 Thoughts on “Husvagnsservice.

  1. Sofie on 6 oktober, 2016 at 14:50 said:

    Klart de vill ha mer, du är ju jätteduktig! 🙂

    • Men TACK SNÄLLA du!! ❤️
      Man vet ju aldrig när man träffar nya människor, ibland klickar man och ibland klickar man inte alls. Så alltid kul när det funkar bra! 😀

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: