web analytics

Idag har det verkligen varit en sån dag, när inget riktigt funkar som det ska och irritationsmomenten hopas. Ingen färdigtinad hundmat i morse så det blev ett himla mekande med det och vi kom därför sent ut på promenad, en promenad i ösregn ska tilläggas. Mina egna regnkläder var såklart hemma, tur att Svante hade ”kycklingrocken” hängandes i garderoben!Sen hem för att käka, bara för att inse när maten var klar att jag inte skulle hinna äta eftersom jag också ville iväg och simma. Så maten hamnade på vänt uppepå micron till efter simningen och jag drog iväg till simhallen, där jag upptäckte redan när jag ”rustade på” att jag hade en liten, liten reva i badmössan hur nu det har gått till?!
Jag hade såklart ingen mer mössa med mig, och efter passet (som gick hyfsat förutom mer krångel med glasögon så jag måste skaffa nya tyvärr) var revan inte så liten längre… Bye bye swimcap!Efter plask och lek blev det race hem för att kasta ner hundar och packning i bilen och bege oss mot hundträning, maten värmde jag på och åt i bilen medan Svante körde.
Träningen gick sådär, Öje skötte sig hyggligt men jag och Svante kunde inte kommunicera idag så jag kände bara att vi lägger ner och klev av plan. Vissa dagar funkar det bara inte helt enkelt!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: