web analytics

35 år igår, hade det inte varit för att andra hade grattat mig (tack för det allihop!) så hade jag inte kommit ihåg det själv haha!
Dagen blev riktigt lugn eftersom vi började få träningsvärk och lite andra känningar efter lördagens lopp, vi tog en lång och långsam promenad för att hålla cirkulationen uppe, låg en stund vid poolen och tog mot kvällen ytterligare ett varmt bad. Denna gång öppnade vi bubblet för att fira både födelsedag och att vi genomfört loppet, mysigt som bara den (och vi har fått bra research på badkarsköp när vi kommer hem)!Idag börjar musklerna mjukna upp sig så smått och strax ska vi gå ner till stranden och köra lite öppet vatten-simning. Vi får se hur det går med vågorna, både igår och idag har det varit väldigt fint väder men det blåser en hel del så det kan vara rejäla dyningar i Atlanten. Men vi har ju alltid poolen att tillgå också, kanske blir det en sväng där med på eftermiddagen.Vi saknar hundarna såklart, men längtar inte hem!

2 Thoughts on “Födelsedag.

  1. Grattis i efterskott!
    Låter som ni har en underbar resa ?

    • Tack snälla! ?
      Ja det är fantastiskt trevligt på alla sätt, vi försöker bara komma på ett sätt att skeppa ner hundarna så att vi slipper åka tillbaka! ?

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: