web analytics

Jag har varit synnerligen aktiv under denna utbildning måste jag säga, löpning i måndags och sen blev det simning igår. 800 meter i trängseln, jag delade bana med en kille som bröstsimmade men snabbare än de i motionsbanorna och ett par som, att döma av deras vattenflaskor, har kört halv Ironman 70.3 i Jönköping. Jag blev sådeles inte sämst i vår bana, men definitivt inte heller bäst, man kan säga att de paddlade på hyggligt!Idag körde jag 4 km i tröskelfart på löpbandet vilket tog 29,37 minuter (snitt 7,24 min/km) så ett våldsamt långsamt tempo. Men med en snittpuls på 173 bpm så har jag ändå legat ganska högt på min ansträningsnivå just nu, jag kan prestera uppe på 180-183 bpm också men DÅ snackar vi sjukt nära gränsen för max och idag ville jag köra lite längre tid även om jag inte hann enormt mycket mer än i måndags. Vill jag köra länge kan jag inte ligga och pumpa på med bara 2-3 slag till min absoluta gräns, det är alldeles för liten marginal!

Man tappar snabbt, det är bara att konstatera, och i och med knäskadan har ju framför allt löpningen blivit otroligt lidande. Jag känner av knät lite grann, på insidan i ledspringan kan det stundtals vara riktigt ömt och även på insidan av knävecket och ibland under knäskålen. Det kan ta månader innan smärta/ömhet lägger sig (om någonsin) så det är inte konstigt, det viktiga är att funktionen är bibehållen.
Efter löpningen idag körde jag också ett par vändor i bensparksmaskinen, de tar ju något enormt bra i jämförelse med gummiband så skulle jag önska mig bara en enda gymmaskin så skulle det vara en sån!Avslutningsvis en bild på mina nya simbrillor, de satt som en smäck och tog inte in vatten alls så de var väl värda sina pengar (även om de inte var sjukt dyra)!
Och väldigt snygga också!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: