web analytics

Igår var det ju dags för Svantes lopp, men jag drog igång morgonen med egen motion i form av 45 min motionscykel. Förmodligen blir det inget triathlon för oss i år men jag vill ändå hålla igång cyklingen för att den är så kul, och även bygga muskler runt knäna utan belastningen som blir av löpningen. Det bästa är ju såklart att också komplettera med styrka så jag får se hur jag gör med den biten till hösten när det börjar bli sunkigt att vara ute, kanske blir det ett gymkort av något slag. Jag vill ju dessutom hålla igång löpningen till Gran Canaria i februari så då behöver jag nog kunna springa på löpband också, beroende på vad vi får för vinter.(Kunde önska att det skulle stå ”Movement equals greatness, the looks is a bonus” men så ser ju inte världen ut tyvärr… Utseende före hälsa, suck!)
Sen blev det då dags för Svantes race och han gruvade sig lite innan. Det är ett tufft lopp och på racegenomgången kvällen innan visade de foton från banan för att man skulle veta vad man kunde förvänta sig så då blev det nog extra pirrigt.
Nåväl, han drog iväg och jag flanerade runt lite innan jag gick tillbaka till hotellet i ett par timmar och försökte förutspå vilken tid han skulle komma ner från berget igen så jag kunde fota längs med vägen.Dock tog det betydligt längre tid än vi båda trott, först efter fyra timmar skickade han en bild från den absoluta toppen av racet – Tromsdalstinden 1238 möh.Sen tog det ytterligare drygt 3,5 timme innan han var nere igen, så det blev en galet lång racedag med brutala klättringar och många höjdmeter innan det var klart. Men han tog sig i mål!Nu sitter vi och väntar på flygplatsen i Tromsø, vårt flyg har blivit ombokat utan vår vetskap (pga för få passagerare antagligen) så i stället för att landa kl 12.50 och kunna åka och hämta våra ludna små vänner kommer vi åka till Oslo och mellanlanda och i stället komma till Arlanda kl 15.45. Det sög ju, men vad ska man göra… Då får vi hänga lite på Gardemoen också, sightseeing kan man väl säga haha!Hej då Tromsø!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: