web analytics

Jag kunde ju knappast fått en extra ledig dag med härligare väder, att vakna och se genom persiennerna att solen skiner in i uterummet är livet!En lång promenad i solen med grabbarna fick det bli, de var som ystra kalvar på grönbete i den kalla och klara luften. Tyvärr blåste det en del också, annars hade det varit perfekt! Sedan bar det av hemåt för att lämna dem i stugvärmen och själv åka och göra en förberedande undersökning för att eventuellt få göra en ögonlaser och korrigera mina synfel. Nu visade det sig att min översynthet är svår att bedöma och jag behöver därför genomgå ytterligare en undersökning innan de kan meddela om jag ens kan korrigera felen eller inte, och det kommer i så fall bli med en metod som ger en längre konvalescens och gör mycket ondare så jag får fundera lite på om jag vågar eller inte.
Efter ögonmötet klämde jag in 15 minuter yoga genom appen ”Yoga Studio” som jag precis har börjat prenumerera på, jag behöver öka på min rörlighet och smidighet och eftersom jag fortfarande (!) tycker att det går lite fram och tillbaka med halskrångel så kan jag i alla fall köra lite ”sträck och tänj” medan det stabiliserar sig mer.
I appen finns det sammansatta program på 15, 30 eller 60 minuter med videos på hur övningarna går till i nivåerna nybörjare till instruktör så det verkar lovande, 15 minuter borde jag kunna lägga varje dag på att få en mjukare och smidigare kropp!Sen åkte vi till Sara på Anatom i Enköping för den månatliga laserbehandlingen, jag tycker det känns jättebra att de får en genomgång varje månad för att hålla koll på om det sker några förändringar i muskulaturen eller lederna eftersom Dax är en äldre hund och Öje går hårt i skyddet. Sara är inte bara enormt trevlig och duktig med hundarna utan hon har också ett genuint intresse för att resultatet i hunden ska bli bra och tänker inte bara på att ”ta betalt per minut” som man ofta får känslan av när det gäller friskvård och rehab på hund. Hon driver också Pyttelitet Pensionat där våra grabbar kommer bo när vi åker till Gran Canaria i februari!
Efteråt blev det både värmande buff och täcke på för Dax del, sist vi lasrade fick han problem med nacken dagen efter så förmodligen släppte det spänningar någon annanstans som gick ut just där i stället. Så nu ska jag testa att hålla honom varm i ett dygn och se om det kan avhjälpa att det uppstår igen.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: