web analytics

Igår tog vi en vända i bassängen direkt efter jobbet, jag kände mig stark och hade fint flyt men Svante hade en jobbig dag i bassängen så jag valde att stanna vid 1000 meter så vi kunde åka hem och äta fredagstacos. Fullt med folk i simhallen, fredagar verkar vara simdagen nummer ett!Resten av kvällen tog vi det lugnt och pysslade runt lite här hemma, den när vi gick ut på kvällspromenaden möttes vi av en vägg av stora, vita flingor som dalade från himlen. Ingen av oss hade märkt att det hade börjat snöa så det blev något av en chock haha!På morgonen idag hade snödjupet byggts på och nu har vi nog dryga decimetern som ligger. Morgonpromenaden blev härlig på snötäckta stigar!Runt lunch hade vi bokat en hundhall här i stan för lydnad och pyttelite skyddsträning, Svante har fått hem en ny bitjacka som han ville prova och självklart ställer jag och Öje upp för laget liksom!
Något ringrostiga får jag väl säga att vi var, men Öje följde i alla fall med runt mig när Svante rörde sig så det funkade bättre än väntat då han tidigare varit så låst vid min vänstra sida. I lydnaden finns det betydligt mer att önska framför allt i apporteringen och även fjärren, och så fick jag köra lite extra träning på att visselpipan betyder kom in till mig direkt för den informationen har fallit bort under vintern. Vi har en del att jobba på inför vår debut i maj!När vi kom hem hade jag som jag skrev om i torsdags en plan om att springa och gymma, men jag har faktiskt haft lite ont i halsen idag och då avstår jag direkt. Jag funderade ett tag på om jag skulle göra några enkla styrkeövningar som knappt höjer pulsen, men jag är så himla nöjd med hur utvecklingen i kroppen går just nu så det är lika bra att vara schysst tillbaka och ge den ordentlig vila!
Veckans tre pass i aktivitetsutmaningen är dessutom redan klara och åter igen blev det tre konditionspass så jag är supernöjd med min prestation denna vecka och kan kosta på mig tid i soffan med lite godis och Xbox-spelande. Vi får se hur det känns imorrn, jag hoppas verkligen att det lägger sig och inte blir en fullskalig förkylning med tanke på att det nu är ynka 25 dagar kvar tills vi åker till Gran Canaria!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: