web analytics

Denna vecka tänkte jag utveckla aktivitetsutmaningen som jag är med i och se vad som händer. I stället för att köra en (minst) 20-minuters aktivitet minst tre dagar i veckan och då räkna alla aktiviteter tänker jag mig tre rena träningspass, yoga exkluderat, i veckan. Målet är att köra yoga ändå och se det som en bonus, men eftersom jag mest är ute efter stretchen och smidigheten som yogan ger känner jag att det för mig inte riktigt är träning. Därmed inte sagt att det inte är viktigt och inte kan vara jobbigt, absolut inte!
Men jag ska försöka få till yogan som bonuspass mellan konditionsgrenarna och förhoppningsvis också lite styrka.Idag körde jag igång med pass 1/3, 30 minuter cykling i tröskeltempo. Cyklingen är ju hemskt tacksam när tiden inte riktigt räcker till eftersom jag kan göra den hemma, så det är perfekt nu när höften börjar kännas bra att ha det tillhands.
Klockan hann bli en del innan jag var klar så jag blev tvungen att blåsa håret innan jag skulle hoppa i säng, och som vanligt fick jag sällskap i badrummet av en viss pensionär med förkärlek för maskiner haha. Hårtorken värmer gott tycker Dax!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: