web analytics

I morse åkte vi och hämtade hundarna på pensionatet, en glad återförening blev det såklart!
De har det så bra hos Sara och Peter på Pyttelitet Pensionat, de får verkligen den bästa vistelsen de kan ha utanför hemmets väggar!
Från pensionatet åkte vi sedan och lämnade in min bil som tyvärr fick nedslag på mittenbältet i baksätet på besiktningen och behöver åtgärder för det. Nätta 3400 kr kommer det gå på, och då har jag ändå prisjagat. Bilia skulle ha en tusenlapp till, helt otroligt…
Sedan fick vi i alla fall åka hem och mysa tillsammans allihop, efterlängtat!!Vi kom hem sent inatt och eftersom vi åkte iväg tidigt blev det lite powernapande innan vi tog oss ut på långpromenad och storhandling, promenaden gick i full storm med inslag av regn och hagelformad snö. Alla har ju pratat om att våren har kommit medan vi varit borta, men detta var inte skönt vårväder vill jag lova!Man kan se på Dax päls hur den blåste i virvlar medan vi väntade på Svante och Gaist som fick jaga rätt på en leksak som råkade blåsa ner i krondiket. Usch, jag ogillar blåst starkt!!I övrigt har vi packat upp och tvättat en hel del idag som det brukar bli när man kommer hem, jag är alltid lika glad för att ha tagit en extra ledig dag så man får tid att komma i ordning innan man ska dra igång med jobb igen. Sen är det ju också bara fredag kvar så blir det lite ledighet igen sen, det är ju inte heller fel!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: