web analytics

Hittills har ledigheten gått helt enligt planerna, jag har fått mycket gjort och haft en lagom balans mellan slapperi och aktivitet. Och sömn, inatt sov jag drygt 9 timmar och det är INTE ofta det händer nuförtiden!
Runt 6,5 eller som bäst 7 timmar kan jag klämma i med på en vardag, alldeles för lite.Nåväl, jag började i alla fall ledigheten med en riktigt god frukost igår, havregrynsgröt i grunden och sen alla mina favoritfröer och nötter. Och så nyponskal, bra för både immunförsvar och leder, och så ger det en lite syrlig och god smak!Sen blev det en långpromenad i det vackra vädret, men hjälp vad det blåser!
Och blåsten har hållit i sig länge nu också, jag som avskyr blåst. Hoppas det lägger sig snart, utan att det blir överdrivet dåligt väder i stället.
Två långpromenader hann vi med igår, det blev en tillsammans med Svante också efter att han slutade jobbet.Efter promenad nr ett drog jag iväg till simhallen och rev av en tusing, första passet med nya klockan och jag trodde först den mätte helt jäkla galet när den efter ca 350 meter började om på 25, men efter lite funderande (man hinner ju klura på en del när man simmar) kom jag på att det nog var en inställning som gjorde att den nollade sträckan efter varje lite längre paus. Jag försökte räkna ut hur jag låg till i sträcka ändå, och när jag stängde av klockan visade det sig att jag hade helt rätt. Men det är ju klart bekvämare att kunna kolla på klockan ändå!

Dagen fylldes på med ett besök till naprapaten, ytterligare en långpromenad som sagt och sedan slappande i soffan. En riktigt bra, ledig dag om ni frågar mig!Idag har det inte varit sämre, jag började med långpromenad och frukost, sen vilade jag på soffan ett par timmar med det senaste Assassins Creed-spelet som jag fick av Svante i julklapp (Odyssey). Jag hade nämligen planerat in ett brickpass cykling-löpning, så jag ville smälta frullen lite innan jag satte igång.30 minuter cykel och 30 minuter löpning blev det. Jag missbedömde rutten på löpningen lite så det gick för snabbt att ta sig runt, så jag fick ”stödspringa” runt kvarteret och lite fram och tillbaka på gatan för att få ihop de sista minutrarna haha!
Hyggligt tungt gick det, men när jag kollade på klockan förstod jag varför då tempot var ovanligt högt för att vara jag. Det kändes ändå bra, att kroppen själv vill att det ska gå lite snabbare!På eftermiddagen när Svante kommit hem åkte vi till Enköping för att dels träna hund, men också för att plocka ut en biltvättskod som jag vann i en tävling på Instagram. Det är Bra Bil i Enköping som har byggt en ny tvätt-tunnel, så idag blev det premiär för att åka i en sån också.
Det funkade hur bra som helst, och bilen blev som synes väldigt ren och snygg. Synd att det enligt prognosen ska regna imorrn hahaha!

Hundträningen bjöd på lite blandad kompott, Öje har varit lite halt på ett framben så vi tog det lugnt. Han fick komma in med apporten från lite olika håll och kanter, och så körde vi fjärren på olika avstånd. Apporteringen ser hygglig ut, den kommer nog bli annorlunda när det är roligare saker än en vanlig apportbock men just nu är det den vi använder inför STMR-provet som vi ska göra den 24 april.
Fjärren är inte så stilig eftersom han flyttar runt en del, men där har vi ytterligare en månad på oss så med lite filande kan det nog bli bättre i alla fall!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: