web analytics

Idag tog vi oss iväg till simhallen direkt efter jobbet, inspirationen har inte riktigt funnits för att simma den senaste tiden men jag vill ändå hålla igång det någorlunda. Jag kan ju få för mig att jag vill köra nåt triathlon rätt som det är, då är det bra att inte ligga ljusår efter i en av grenarna (dessutom den ”farligaste” i mina ögon).
1000 meter fick det bli, ganska tungt och långsamt gick det men det är ju inte så konstigt när jag legat på latsidan.
Sedan blev det också till att nöta på fjärren här hemma, redan nu kan jag faktiskt tycka mig se att gårdagens projektuppstart med stadga i ställandet har gett resultat i att Öje är mycket mindre benägen att gå emot mig. Jag har också tränat en hel del på att han måste kunna ställa sig upp på kommando bredvid min sida eftersom man kan få starta från vilken position som helst. Det har inte varit helt enkelt, att man sitter vid sidan är djupt rotat i honom!
Jag måste kolla upp om man får hjälpa hunden till den position man lämnar i, men min gissning faller på att det i så fall blir DK och poängavdrag så det vore ju tacknämligt om han kunde lära sig det utan hjälper. Nöta, nöta…

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: