web analytics

I morse skulle jag gå upp tidigare än jag behöver nu när Svante är sjukskriven och ta med grabbarna på en promenad. Jag har haft en riktigt dålig period med träningen nu sedan ett tag tillbaka och eftersom jag dessutom sitter så mycket på jobbet så har jag fått ont i ryggen, eller jag tror att det är därför i alla fall. Jag vet att rörelse är det bästa när man har problem med ryggen, så jag ville gärna ta de där 30 minutrarna innan jobbet för att kompensera för allt sittande. Men ute spöregnade det och eftersom hundarna sedan skulle krypa ner i sängen tillsammans med Svante så var det inte helt optimalt.
I stället tog jag tillfället i akt och körde 10 min stretch/yoga med lätta övningar för att få igång cirkulationen och få fart på kroppen på så sätt. Det var rätt så skönt att sträcka ut och mjuka upp allt, och sedan tog jag en riktigt varm dusch som avslutning.Min plan var annars att ta en tur på trainern nu ikväll och sen även köra mina övningar för bålstyrka på pilatesbollen, och den planen höll jag fast vid. Jag körde övningarna i förrgår också och fick träningsvärk framför allt i de små, små musklerna vid revbenen, men enligt naprapaten skulle jag ju göra dem varje dag så jag tänkte att jag kör på.
Cyklingen kändes ÄNTLIGEN bra igen, jag har varit så orkeslös och fått svårt med andningen och syresättningen framför allt när jag har sprungit men ikväll kändes det som att jag hade tryck i benen igen. Övningarna på bollen kändes också bra, sen ska varje varv om sex övningar avslutas med en dynamisk planka som är attans så jobbig men även den orkade jag göra fullt ut idag.
Jag avslutade träningen med några skumtomtar för att fira, kanske är det nu på väg åt rätt håll igen!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: