web analytics

Dag 1: ett töcken av feber, rinnig näsa, taggtråd i halsen. Utslagen på soffan med en rulle toapapper och en påse att slänga snorpappret i som utan problem blev full.

Dag 2: ingen feber under dagen men den återkom mot kvällen. Dagens enda aktivitet blev att köra olika typer av citrus och en bit ingefära i juicecentrifugen. Jag vet att det är för sent att boosta immunförsvaret när man redan är sjuk, men det känns psykologiskt bättre ändå.Dag 3: ont i halsen, snorig, uttråkad. Bakade en sockerkaka och petade ner äpplen, gott blev det och visst blev allt lite roligare med en skvätt socker ändå. Orkade baka pga assistenten, trött, trött, trött.Dag 4: äntligen började det vända och kännas som att det kunde finnas ett slut på detta trots allt. Tråkigt på riktigt. Sett klart alla avsnitt av säsong 1 och 2 av ”Stranger Things”, riktigt bra serie.Dag 5: bättre, men slemhosta har smugit sig in och stör nattsömnen.
Bestämde mig för att spåra med Öje som jag hade planerat för min lediga måndag sedan tidigare, gick en sväng med alla hundarna under tiden spåret låg till sig och tog sedan spåret, kom hem och kraschade i på soffan i två timmar med sällskap av Öje och Dax. Konstaterade att jag inte var frisk än.
Men spåret gick toppen, riktigt fint upptag och jättebra fokus de första 200 metrarna, sen blev det svajigare men alla pinnar in i alla fall!Dag 6: äntligen energi, äntligen minskat behov av nässpray. Halleluja!
Provade att tvätta bilen och ta två promenader med hundarna (i full storm), behövde inte däcka utmattad efteråt. Imorrn blir det jobbet, och tur är väl det för nu är även säsong 3 av serien slut. Det blev en utdragen historia det här, fy sjutton!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: