web analytics

Två premiärer har det blivit den här veckan, dels hade jag föreläsning på vår hemmaklubb Enköping i måndags om den ädla sporten svenskskydd. Tio personer var det som kom, det låter ju som väldigt dålig uppslutning men med tanke på att det är mitt i ”vintern”, det var en vardagskväll och sporten i sig tappar deltagare till förmån för andra skyddssporter så tycker jag att det tvärt om var bra uppslutning!
Det var jättekul att få delge min syn på hur fokus bör läggas, många gånger åker ekipagen bara på träningar och får inte tid eller ”ro” för att ställa sina frågor och förstå hur eller varför man tränar på ett visst sätt. Ofta hamnar hela ansvaret över träningen då på figuranten, men det är ju trots allt föraren som ska föra hunden i slutänden och förstå var man behöver supporta eller styra upp. Jag är glad över att jag har befunnit mig i den änden av kopplet under så pass många år nu att jag kan delge vad som kan hända och hur man kan lösa det på ett sätt som förarna kan relatera till.
Det var väldigt kul i måndags kväll, och jag är glad över att klubben nappade på min idé om att hålla kvällen så att vi kanske kan inspirera och peppa ut nya ekipage på banorna!Veckans andra premiär gick av stapeln idag; semmelpremiär!
Jag är inget enormt fan av vanliga semlor, men med hasselnötsgrädde och mandelmassa eller allra helst vaniljcrème som fyllning blir det ju snudd på magiskt!
(Gluten- och laktosfria bullar hittade vi på Maxi).

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: