web analytics

Den senaste veckan är det inte mycket som har gått min väg. Faktum är att det mesta har skitit sig. På alla plan. På jobbet är det skit, jag har tappat bort saker som aldrig förr, blivit förbannad på både kända och okända människor för att de varit… Ja, idioter helt enkelt. Igår när bromsarna på bilen gick sönder blev det liksom bara för mycket och det gick bara inte att vara förbannad mer utan känslan övergick desto mer i ren parodi och hysteriska gapskratt. Jag satt i telefon med Anneli och funderade på om det varit något jag gjort för att göra karmagudarna förbannade när vi kom på att allt detta började när jag tog hem Buddha!
Så först tänkte jag att det kanske är han som är orsaken, men sen slog det oss att jag inte bara tog hem Buddha utan jag lämnade ju också kvar Brimer. Vår maskot!

Igår på kvällen fick vi låna syster-ysters lilla VW golf kupé där jag slängde in jyckarna i baksätet och gasade iväg till Strängnäs och skyddsträningen. Själva träningen gick sisådär, nu var det ju ett tag sedan vi körde eftersom jag jobbat två tillfällen så för mig var det alltså tre veckor sedan sist (?), och vips så går Dax hjärna i baklås. Det är samma sak i alla grenar utom spåret, om vi inte kör på rätt så frekvent så är det bara att börja om, all inlärning känns som bortblåst. Han släppte inte bra på passivitet, när han väl släppte satt han kvar inne hos figgen i stället för att backa ut och han hade enormt svårt att hitta rätt position för bevakning och började rotera i sidled från figgen.
Oh well, jag får börja köra på mig sjäv mer då eftersom jag ju är med honom jämt och i alla fall försöka få till trygga bevakningar.
Måste bara skaffa mig en svenskärm också, jag har försökt få tag i Seynaeve i Belgien som tillverkar hundprylar och frågat om vad deras svenskärm kostar flera gånger nu men än så länge inte fått något svar, så kanske ska jag ta och ringa till dem i stället. Jag vill verkligen ha en från dem, har en bitstock och legsleeves från samma märke och det är sjukt bra kvalité på prylarna!

När träningen var över var det en mycket glad Brimer som kom studsandes i kopplet, och tänk att idag så har allt bara flutit på!
Jag vaknade visserligen av att han kräktes upp gräs vilket ju inte är så himla fräscht haha, men å andra sidan så var klockan redan 11 då så det var hög tid att pallra sig upp!

Sen åkte jag till Biltema och införskaffade nya bromsdelar till Våfflan, och jag som räknat med flera tusen kom undan med lite drygt 900 kr. Färden gick sedan i strålande sol hemåt igen och väl hemma målade jag det sista i hallen samt gjorde klart en uppgift till högskolekursen jag går, nu är det bara dokumentationen som ska färdigställas så är den redo att lämnas in. Efter detta stillasittande var det dags att meka dit allt jag köpt på bilen och sen åka och lämna tillbaka syrrans bil vilket även det flöt på utan incidenter. Så nu har jag lärt mig en läxa, Brimer måste hålla sig hemma för annars går det åt skogen!!

6 Thoughts on “Brimer hartass!

  1. Men oj, vad mycket tråk du råkar ut för just nu…..hoppas det snart blir bättre!!
    Tack för grattis!!

  2. laila, Izac & Cattla on 25 oktober, 2012 at 14:28 said:

    Ohhh käre värld vad det händer saker… Antar att gossen Dax är pigg igen så skönt 🙂 Må så gott Kramar

    • UllisWeb on 25 oktober, 2012 at 16:16 said:

      Ja det var helt sjukt ett tag, jag trodde aldrig det skulle ta slut med elände! 😛
      Och ja, nu är såret mkt bättre och han är pigg som en mört, ingen hälta eller annan påverkan, jätteskönt! 😀
      Kram!!

  3. Malin on 28 oktober, 2012 at 01:34 said:

    Ja, Brimer måste verkligen hålla sig hemma!!
    Blä så mycket tråkigheter på en ggn! 🙁
    Och skönt att Dax är friskare och piggelin igen!!
    Kram

    • UllisWeb on 28 oktober, 2012 at 03:35 said:

      Jo nu är det slut på rännandet för hans del och han får se till att göra sin plikt som maskot! 😆
      Mycket skönt att Dax har läkt ihop igen!
      Kramelikram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: