web analytics

Idag är nästan all snö borta, det blev inte så mycket igår visserligen så det är ju inte så konstigt. Bara ett par centimetrar.

Jag gav mig på att försöka färga utväxten i mitt hår själv, jag vet inte vad det skulle kosta att göra det hos frisören men jag är tämligen säker på att det skulle bli dyrare än 89,90 kr som jag betalade för hemmafärgen (Schwarzkopf Soyance 5.68 för den som undrar, bäst i test enligt testfakta.se). Visst ser man fortfarande utväxtranden, men den är i alla fall inte lika markant. Nästa gång ska jag låta färgen sitta i längre vid hårbottnen.

Nu ska jag fortsätta vila på soffan.

2 Thoughts on “Snö och hårfärg.

 1. Malin on 28 oktober, 2012 at 01:33 said:

  Mysigt men snö! I Södertälje & hemma fick vi inget.
  Och som jag sa till dig förut: tycker det blev superfint!! 😀
  Kram

  • UllisWeb on 28 oktober, 2012 at 03:34 said:

   Ja det blev väldigt fint, konstigt att det inte kom något där för även i E-tuna kom det?? 😯
   Tack så mycket! 🙂
   Kram kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: