web analytics

Precis i detta nu står jag på löpbandet i gymmet och försöker fördriva tiden medan jag powerwalkar, helt livsfarligt säkert att då välja att blogga samtidigt men det är ju sååå tråkigt att trampa på löpbandet så vad ska man göra haha?!
Både gårdagen och dagen har tillbringats på landet med mamma och systers goda mat, påskgodis och fika så nu står magen i fyra hörn och någon form av aktivering behövs.

Jag hade bestämt mig för att göra avsteg från dieten under påsken och så har det blivit med besked haha så nu behöver det tas igen lite kan man säga. Därav vägde jag mig FÖRE vi åkte iväg, och därav har jag inte skrivit in ett mål i appen under dessa dagar. Psykologisk fördel, även om jag vet i hjärnan att jag har gått vida över gränsen så syns det inte på samma sätt och jag slipper nedvärdera mig själv.

Nej nu är det nog bäst jag fokuserar på det jag håller på med innan jag trampar utanför och ramlat av bandet haha!
På återhörande!

PS: När jag uppdaterade hemsidan häromdagen verkar mitt verktyg för statistik och ännu värre prenumerationer ha nollställts så alla som vill fortsätta prenumerera måste signa upp sig igen. Och till eventuella nya prenumeranter säger jag: hjärtligt välkommen!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: