web analytics

Åh vad jag gillar människor som är närvarande i det de håller på med för tillfället, det är människor jag verkligen ser upp till. Det är en konst att gå in för det man gör precis just nu till 100%, men i nästa sekund kunna släppa det och gå vidare till nästa sak till 100%. När man jobbar så jobbar man, tränar man så tränar man, är man mamma så är man mamma och när man är med vänner så umgås man.
Det ena måste, eller bör, absolut inte utesluta det andra, knepet är ju att befinna sig i det man håller på med just för stunden. Bland det värsta jag vet är när folk inte är med i det man håller på med, framför allt när de i tid och otid rycker fram mobilen!

Helt ärligt tycker jag det är respektlöst när man sitter och för ett samtal och den andra personen tar fram mobilen för att kolla mailen, Facebook, instagram eller vad det kan vara. Det om något är ju verkligen en signal om att ”du är inte tillräckligt intressant för att få hela min uppmärksamhet, jag letar mental stimulans på annat håll”. Då kan man väl lika gärna skita i att ses, om man inte kan engagera sig i varandra utan i tankarna är på annat håll?
Och ja, om det ringer så tycker jag absolut att man får svara. Men man försöker väl avsluta samtalet så fort man kan genom att säga att man är upptagen, inte pratar på i en kvart?!
Gah, så jävla fräckt, nu blir jag helt upprörd!

Nåja, precis just NU har jag i alla fall ätit lite mellanmål (som ser lite läskigt ut men var väldigt gott) och ska jobba av det sista innan det är dags att åka hem och sova. Det finns en plan för dagen, men den tar vi då. För nu är det nu!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: