web analytics

Igår åkte jag och grabbarna hem till Solna för att jobba två nätter, jag skulle ha börjat redan i fredags egentligen men tog ledigt på grund av tävlingen så denna arbetsvecka blev väldigt kort för min del kan man säga!

Trevlig soluppgång i morse klockan 04.09.

I morgon åker jag direkt efter jobbet tillbaka till Rickard, på kvällen är det klubbmöte som vi eventuellt ska gå på (om vi orkar och hinner, det måste städas upp i rövarkulan också) och då kanske det blir någon form av träning. I vanliga fall går jag i dvala ett tag efter tävling, men när det inte blev uppflytt denna gång så krigar vi på. Först hade jag tänkt att efteranmäla till Nyköping eller Solna-Sundbyberg helgen 25-26 maj, men sen kände jag att det är dumt att kasta sig in i en ny tävling utan att jobba lite på de problem vi har. Så 16 juni blir det i stället en ny chans på Gnesta-Trosa BK, sen är det ett långt sommaruppehåll i både Sörmlands- och Stockholmsdistriktet så annars blir det till hösten och det känns lite tråkigt. Då är tanken att starta högrespåret (21 september), så sommaren ska spenderas på lata dagar vid vattnet och på appellplan nötandes framåtsändande hahaha!


Lilla bucklan jag fick i söndags. Nu är de tre i hyllan, och fler ska de bli. Satan vad kul det var att tävla skydd!

”Tröstpris” i söndags, jag älskar turkost och jag älskar neon, så turkost + neongult = .

2 Thoughts on “Kort vardag.

 1. Härligt med kortvända! Och klart det kommer bli fler bucklor! 🙂
  Tjusig sportBH, löööv turkost och neon också!
  Kram

  • UllisWeb on 15 maj, 2013 at 06:51 said:

   Vi får hoppas det! 😀
   Visst var den fin, love at first sight kan man säga! 😆
   Kram kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: