web analytics

Dagen har gett lite av varje skulle man kunna säga, både positivt och negativt. Jag försöker att fokusera på de positiva bitarna nu i stället för att slösa bort energin på negativitet som jag ändå inte kan påverka. Vissa saker är helt enkelt som de är, och alla gör olika val och prioriteringar här i livet.

Något som jag däremot blir väldigt glad av att tänka på är att när ledigheten kommer är det dags för jättemycket roligt pyssel med företaget!
Hittills har det varit en del tråkigt pappersarbete som ska skickas lite varstans, men i måndags kom beskedet att företagsnamnet är registrerat och klart så på fredag ska jag sätta mig med en stor skål ostbågar och hallonsoda och göra en logga, whee!
Sen ska vi också fixa hemsida såklart och detta är ju det jag tycker är skoj att hålla på med så jag ser verkligen fram emot ledigheten som kommer!
För ovanlighetens skull kommer jag vara hemma hela ledigheten dessutom, Rickard ska åka till Finland med Astrid och para henne så jag tar hand om våra övriga hundar och företagspysslet.

Lite smolk i glädjebägaren kan jag känna när jag från flera håll fått reaktioner på att vi startar företag tillsammans och ”tips och råd” på hur saker och ting ska göras. Inte för att det är någon annans business men jag kan ju klargöra en gång för alla att om jag inte hade trott på vår relation som par så hade jag väl knappast trott på en relation som affärspartners, så de som ifrågasätter företagsbildandet ifrågasätter ju indirekt vårt förhållande. Jag vet inte riktigt vad det är som gör att folk känner att de har rätt att uttala sig på det viset, jag har också åsikter om andra par och deras relationer (det ska gudarna veta!!) men hyfs nog att hålla dem för mig själv för det rör inte mig vad folk väljer att göra i livet.

Jag och Rickard har båda erfarenhet av olika relationer sedan tidigare (på min lista återfinns både tråkigheter som bland annat otrohet och misshandel, men också trevliga händelser som exempelvis två sambos i olika typer av hus och städer, och till och med en förlovning) så vi kan nog ta hand om oss själva. Och även om jag har upplevt en del av varje så ångrar jag ingenting, det jag varit med om tidigare har ju gjort mig till den jag är idag och har jag lärt mig något på vägen så är det väl att våga satsa för att kunna vinna!
Det ironiska är att de som har mest åsikter om relationer är de med minst erfarenhet… Och vad det gäller att driva företag så har vi båda två haft egna rörelser så ja, det känns också bekant faktiskt.
Ja nu blev det lite negativt i alla fall, men ibland behöver man ju få ventilera lite också hehe. Jag ser i alla fall fram emot både ledighet och att få ihop och igång allt med företaget, det ska bli skitkul!

13 Thoughts on “Sol i backspegeln, nu blickar vi framåt!

 1. Sofie on 23 maj, 2013 at 13:38 said:

  Spännande med parningen! Längtar efter att få mysa med små valpar igen 😀
  Gällande företaget önskar jag er lycka till och väntar med spänning att få se hemsidan 🙂 Håller för övrigt med dig i dina tankar kring vad alla andra tycker, det är inte deras sak att berätta hur ni ska sköta varken företag eller er relation! så det så 😉

  • UllisWeb on 23 maj, 2013 at 14:59 said:

   Det blir jättespännande att se vad som händer, och bara det inte blir 11 stycken att mysa med igen så blir jag nöjd. Typ 6-7 st är mer lagom! 😆
   Tack så mycket Sofie, jag tycker också att det är vår business hur vi sköter ”våra business” haha men man får väl försöka se det som att folk menar väl på nåt vis. Men jag kanske ska påpeka lite av deras egna brister nästa gång, så får vi se vem som är perfekt. 😉

 2. Alexandra on 23 maj, 2013 at 16:31 said:

  Är oxå sugen på att se nya hemsidan!! Folk har för mycket tid helt enkelt…. Jag har aldrig förstått varför folk ska lägga sig i andras relationer. Så länge ni mår bra att ha det som ni har det.Så shit happens! Om det är så att du är gift med självaste påven och bor med Rickard så angår ju faktiskt inte det tex mig 😉 MEN varför vågar INGEN gå in o bry sig när dom tex att ett barn far illa? då stänger många dörrarna…Inte lika smaskigt att prata om!

  • UllisWeb on 23 maj, 2013 at 18:05 said:

   Ja jag hoppas jag får ordning på den hyfsat snabbt, domännamn och sånt ska ju också registreras så det kommer nog inte bli klart i helgen men det blir en början i alla fall. Och loggan ska bli färdig! 🙂
   Du har en jäkla bra poäng där, när det är saker som verkligen betyder något och där folk kan göra skillnad stoppar de hellre huvudet i sanden minsann, hemskt! 😥

 3. Låter helt klart spännande och riktigt skoj 😀
  Har aldrig förstått mig på dem som klankar och klagar på sånt som inte berör eller angår dem. Försök att inte lyssna!
  Lycka till! 🙂

  • UllisWeb on 23 maj, 2013 at 18:11 said:

   Tack, ja det ska bli roligt, ända sedan vi bestämde oss för namn att ansöka om har jag velat sätta igång men det har ju inte varit säkert att de skulle gå igenom så då hade ju jobbet varit bortkastat. Men nu är det klubbat och klart, bara att köra!! 😀
   Nä jag tar faktiskt inte alls åt mig på det sättet, men jag tycker det är trist att folk anser sig ha både vetskap och rätt att uttrycka sig om hur vi har det. Som sagt, jag skulle kunna ge dem en smak av deras egna medicin om jag hade velat men har tillräckligt med hyfs i kroppen att låta bli. 😉

 4. Laila & Izac on 26 maj, 2013 at 21:46 said:

  Åååå jag blir grymt sugen på en hund från denna kombination.. jag får hålla mig på miiils avstånd tror jag…. Lycka till och hoppas allt går bra.. Kramen

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: