web analytics

Nu blev det dags att säga hej då till ett par riktigt gamla vänner, ridhjälmarna som jag provade att tvätta. Men de blev inte så mycket fräschare, och med tanke på att de dessutom varit med under stor del av mitt aktiva hästliv så är det nog ändå dags av säkerhetsskäl att ta farväl. Jag är verkligen inte sentimental med prylar, jag vet inte hur mycket jag har slängt under alla flyttar just för att jag känner att saker är bara saker, de viktiga minnena och stunderna bär man med sig ändå. Men hästprylarna har jag haft väldigt svårt att göra mig av med av nån anledning, så det känns ändå som ett stort steg att langa ner dem i soptunnan haha.

Men nu blickar vi framåt, sista passet på jobbet inatt innan semestern whee!!
I morgon bitti när jag kommer hem till Rickard ska jag äta våfflor och fira!

2 Thoughts on “Avsked och nedräkning.

 1. Massor med trevlig läsning att ta igen efter att jag haft internet lite sporadiskt 🙂
  Orkar inte kommentera alla inlägg men ååååh så härligt för dig att få rida igen! 😀 Vet ju vilken stor del det var av ditt liv i många år! Ser fram emot bilder och att få höra hur det var! 🙂
  Och wiiiii ang semester!! Gôtt!
  Ses på onsdag!
  Kram kram!

  • UllisWeb on 1 juli, 2013 at 18:05 said:

   Det ska bli så sjukt jäkla kul, sen kommer det förmodligen vara både ograciöst och smärtsamt haha men förhoppningsvis bli det fler gånger så man kommer in i det! 😀
   Semester is the shit kan man säga, uuunderbart!!! 😀
   Japp vi ses på ons, jätteskoj det också!
   Kram kram!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: