web analytics

Jag har ju min motorcykel ute på annons sedan i maj, precis som jag hade hela förra sommaren. En tjej har ringt för ett par veckor sen, men hon fick inte sin bil såld så hon kom aldrig och tittade på den. För övrigt är det ingen som har hört av sig.

Jag blir lite ledsen när jag tänker på att ingen kan tänka sig att köpa min fina lilla pärla, den är så fin och det känns så tråkigt att den ska stå där under presenningen och bara vara bortglömd. Den vill också ut och rulla haha!

Nu har jag sänkt den i pris ännu mer, förra året satte jag ut den för 35 000 kr, sen sänkte jag till 32′. I år började jag på 30′ och nu drog jag ner till 28′, vad fan den har gått 1550 mil så den är ju knappt inkörd!
Jag tror inte folk fattar vilken bra deal det är, en knappt körd hoj för under 30′. De ser bara årsmodellen, det är en -01 så folk tycker nog att den är gammal. Lilla loppan…Här är annonsen, tipsa alla ni känner som vill ha en liten och pigg leksak!

2 Thoughts on “Lite ledsen.

  1. Anne on 21 juni, 2013 at 06:23 said:

    Trevlig midsommar!!!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: