web analytics

Det var bara att skicka upp en liten fil i internetrymden så funkar bloggen som den ska igen, tänk att det ibland kan vara så enkelt!
Jag har så mycket bilder som jag vill visa, och så vill jag hinna skriva om skyddsträningen förra veckan innan vi har avverkat en till på torsdag. Men just nu har jag fullt upp, alldeles strax ska jag slänga mig i säng och attacksova i några timmar innan jag ska träffa Sandra och träna lydnad. I vanliga fall planerar jag inte in saker under jobbvändorna, men eftersom denna vända bara är två pass tänkte jag att det inte spelar så stor roll. Jag vill ändå inte bli nattmänniska fullt ut, på onsdag klockan 13 är det nämligen dags för vår årliga uppkörning så då blir det också dåligt med sömn och sedan är det ledig resten av veckan som avslutas med extremt tidig uppstigning på söndag då samlingen för tävlingen är redan klockan 07 i Gnesta. Så nej, det får bli till att lida lite nu, och knapra magtabletter som en dåre i stället.

Några fina bilder från gårdagens promenad kan jag i alla fall bjuda på, jag testade nya objektivet och till en början märkte jag inte så stor skillnad mot de jag haft förutom att det är HELT tyst när det fokuserar vilket faktiskt kändes obehagligt till en början haha. Men så kom jag på att jag missat att ändra en inställning från mitt gamla objektiv och vips var det större skillnad… Framför allt märker jag skillnad i bakgrundsoskärpan och såklart i ljusstyrkan, galet snabba slutartider kan man ha med detta objektiv i fint väder (men då det är så kort så blir ju allt som är en bit bort pyttelitet på bilderna hehe). Jag testade att ta några snabba ”porträtt” på mig själv också bara för att känna på, och det är ju främst där denna optik glänser känner jag spontant. ROLIGT!!!

4 Thoughts on “Plättlätt!

 1. Fina bilder! Förstår att du är nöjd med objektivet! *åh jag vill också ha ny leksak* 🙂

  • UllisWeb on 13 juni, 2013 at 23:51 said:

   Tack! 😀
   Ja väldigt nöjd är jag, ska försöka ta lite porträtt också för att testa den biten med! 🙂
   Köp Malin, köp! 😆

 2. Jätte fina bilder Ullis. Du verkar ju bli bara bättre och bättre på det här. Keep it up =D.
  Hoppas allt är bra med dig annars =). Ta hand om dig! /Kram

  • UllisWeb on 15 juni, 2013 at 22:42 said:

   Tack tack, man märker ju sällan själv hur man förändras så det är kul att höra! 🙂
   Allt är bra, mycket hunderi nu på sommaren men det är ju också bara skoj!
   Kram kram.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: