web analytics

Men hallå, vilket väder!
Det verkligen öser ner idag, och jag tror jag hörde åskan på håll också. Tur att jag har min ”massmördaroutfit” med långrock, sydväst och gummistövlar haha!

Har ni tänk på förresten hur lite stadsbilder jag har i bloggen?
Jag bor ju egentligen ”mitt i smeten”, men när alla andra söker sig mot butiker, biografer och restauranger drar jag till skogen, fälten och lugnet haha. Men jag älskar min lägenhet, älskar läget och närheten till allt OM jag skulle vilja leva som en cityslicker någon enstaka gång. Hade jag haft obegränsat med pengar hade jag haft både den och ett hus på landet att alternera mellan. Men nu har jag ju inte det, så den får stryka på foten så småningom tyvärr.

Nu blir det hundpromenad i blötan!

4 Thoughts on “Regnigt värre!

  1. Laila & Izac on 1 juni, 2013 at 19:16 said:

    S Ö T A S T E DUUUUUUUUUU <3

  2. Tycker du ser himla bra ut i din massmördaroutfit! ♥
    Och hade jag obegränsat med pengar så skulle till och med en skogsmulle som jag vilja ha en liten lya i stan! 😀

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: