web analytics

Ikväll efter jobbet var det dags att slänga sig i bassängen igen, efter att vi var sjuka där i mars/april så har vi inte kommit igång med simningen igen och nu börjar det dra ihop sig till utomhussäsong så det var på tiden!
Jag försökte tänka på alla bra tips och övningar som jag fick på de lektioner jag fick av Svante i födelsedagspresent, och de verkar ha effekt för idag hade jag ett väldigt högt och bra vattenläge och ökad armfrekvens. Det var också väldigt jobbigt haha, men det är ju inte så konstigt när jag inte simmat sedan 3 mars. På torsdag nästa vecka ska jag träffa instruktören för sista gången så nu vill jag köra på lite grann och se vad vi kan putsa på då.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: