web analytics

Både igår och i förrgår spårade jag med Öje, i förrgår var det ganska lika förhållanden som på tävlingen med starka vindar och lite längre liggtid (runt timmen bara men i alla fall längre än det ska vara) men denna gång spårade han mycket bättre så mängdträningen den senaste tiden har gett resultat. Det är detta man kallar för quick fix hehe…Igår var det mycket varmare och nästan vindstilla så då blev det inte så avancerat, men i stället tog vi en löptur med hela flocken på 3 km och så lekte Svante och Öje med en av jättekongarna innan så då var han mer ansträngd inför spåret i stället. Ändå löste han det väldigt fint, det han har mest problem med är vinklarna som han ännu inte riktigt har kläm på och gärna går över. Nu kan jag inte riktigt göra nåt åt det, det är för kort tid kvar innan tävlingen på lördag, men det är bra att bära med sig till senare.

Idag blir det lydnad och budföring, högst troligen blir det inte 10+10 på spåret på lördag så då måste vi ha med oss några poäng från budföringen också för att klara uppflyttet.

2 Thoughts on “Dubbelspår, löpning.

  1. Lina on 19 maj, 2017 at 21:18 said:

    Börjat tumhållningen!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: