web analytics

Nu är det mycket folk inne här på sidan, som vanligt när det finns dåliga nyheter att prata om… Väldigt fascinerande det där, hur människor dras till sensation och andras olycka.
Jag kan lika gärna dra det på en gång så har vi det ur världen, vi har lagt ut Brimer för omplacering eftersom han inte drar jämnt med Öje. Hittar vi inget nytt hem som fyller de kriterier som han behöver kommer han få somna in.
Det går inte att ha en flock som man inte kan lita på när man inte är på plats, och varken jag eller Svante vill leva med att hålla på och stänga undan, sätta galler och grindar precis överallt och fasa för att eventuellt ändå komma hem till ett blodbad. Nu har det absolut inte varit så illa här (än), men vi känner flera som råkat ut för det och det är inget man önskar någon!
Självklart är detta inget som vi velat skulle hända men det finns ingen annan utväg längre tyvärr.
Snygg-Brimer, den finaste Brimern som finns! Under helgen var vi på skyddstävling i Strängnäs, Svante figgade och jag var funktionär på uppletandet och skrivare på skyddet. Det är alltid lika intressant att höra domarnas syn på utförandena i momenten!
Vi fick också första natten för säsongen i husvagnen, det var riktigt torrt och bra där inne så trots att strömmen gick under natten och det bara var 12 grader inne när vi vaknade så var det varmt och skönt under våra duntäcken. Annars kan det vara lite fuktigt ibland och då blir det ju kallt, men nu snarkade vi som små grisar.Annars har allt varit som vanligt, vi har röjt och fixat lite hemma eftersom Svante nu har sålt sin lägenhet och vi snart kommer plocka hem de möbler vi ska ha därifrån.
Vi har gått promenader som alltid och grabbarna har lekt med pipleksaker för en gångs skull villet var ytterst populärt. Vid slutet av den promenaden pep de dock inte mer, tack och lov haha!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: