web analytics

Igår mötte jag upp Svante vid simhallen på vägen hem från jobbet och rev av några längder, och denna gång var det verkligen bara några längder eftersom det nu är sommarsäsong och de har dragit om linorna så att det i stället för ett antal 25-meterslängder är något färre 50-meterslängder i bassängen. Skönt om man får till ett bra flow i simningen att inte tvingas avbryta lika ofta för att vända, men har man en dålig simdag uppskattar man micropauserna som man får vid varje längds slut hehe.Jag hade en bra dag igår och tyckte jag fick fin rotation på kroppen, visst fick jag mjölksyra men det var ändå hanterbart. Svante hade en sämre dag och led sig igenom varje längd, så efter 600 meter tyckte jag att jag kunde ge mig när det ändå kändes så bra (och så dåligt för honom) och så åkte vi hem och käkade middag i stället.
Ikväll blir det skyddsträning för första gången på länge och jag har tänkt mig att vi ska kika på efterarbetet i bevakningarna så att vi får in ett system där.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: