web analytics

Igår piffade vi upp sovrummet väldigt snabbt genom att sätta upp två tavellister ovanför sänggaveln, genast blev det mer ombonat där inne. Vilka prydnader som ska stå där uppe är ännu oklart, tavlorna är ett måste men i övrigt… Vi är väldigt nöjda hur som helst!Idag har jag haft spårkurs i Enköping BK’s regi, vi hade enorm tur med vädret då prognoserna lovat spöregn ända fram till igår. Men inte en droppe fick vi, trots att det öste ner hemma i Västerås under tiden!
Svante och grabbarna var hemma och fixade, och nu på kvällen har vi myst med god fisk- och skaldjurstallrik med ett glas bubbel och sedan en bra bok i soffan medan regnet porlat mot uterummets fönster. Imorrn stundar mer pill med detaljer här hemma och på eftermiddagen blir det lydnadsträning och uppflyttningsfika med kennelgruppen!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: