web analytics

Idag tog vi äntligen tag i att sätta upp tapeten i köket, två månader för fyra våder kan ju för många te sig som väldigt underligt… Å andra sidan har vi ju inte precis legat på latsidan under dessa månader, utan helt enkelt prioriterat annat som tex hundträning och att träna oss själva!
Nu är våderna i alla fall på plats, och även om det är en väldigt okonventionell tapet att ha i ett kök så älskar vi den. Man blir glad av att se den helt enkelt!Det grå djurmönstret är mindre framträdande i verkligheten än på bilderna där jag har tryckt upp kontrasterna för att man ska se vad det är. Live går den i vitt och ljusgrått och kommer passa jättefint till det matbord och stolar vi snart ska köpa!
Men först ska vi foga vid taket och sätta dit en golvlist, och det ska vi fixa imorrn. Nu ska vi ut och springa i skogen med hundarna!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: