web analytics

Spår med Öje igår, ett riktigt roligt spår med massor av utmaningar som han inte är van vid och som jag tycker är väldigt utvecklande. Över stenar och längs med stockar så man får balansera, apporter uppe på stenar och i sänkor… Han är ju inte så rutinerad men han kämpade på bra och fick med sig alla pinnar in även om jag själv blev osäker på att vi var rätt stundtals. Han har vissa tendenser till att han ”måste” kolla en bit utanför kärnan och då blir det lite för vingligt för min smak då jag upplever att han kan hitta alldeles för mycket annat som kan ta över hans intresse. Öva, öva!Igår kom även mamma och pappa förbi med en dammsugarrobot som de inte längre har användning för, vi testkörde den på kvällen och båda hundarna tyckte den var enormt fascinerande men på olika vis. Dax går igång på maskiner och taggade till medan Öje tyckte den var lite småäcklig och gärna ville hålla koll på vart monstret höll hus. Samma beteende – olika känslor.Idag efter jobbet åkte vi på en liten shoppingtur, jag behövde en ryggsäck att ha till jobbet och råkade också få med mig ett par löparskor hem. Nu testar jag New Balance för första gången, tidigare har jag hållit mig till Asics men jag tycker det ska bli spännande att prova nåt nytt. Svante har haft många NB genom åren och varit grymt nöjd med komforten men det har varit lite si och så med slitstyrkan och hållbarheten. De kändes sköna i butiken i alla fall!
Sen käkade vi middag på Ikea och passade på att plocka med oss två stolar hem som så småningom ska flytta in i det renoverade köket tillsammans med fler stolar och ett nytt köksbord, älskar det enkla grå mönstret i tyget och den tidlösa modellen som Norrnäs har!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: