web analytics

Igår fick vi till lite cykling, strax under 19 km genom det vackra landskapet. Det är verkligen ett härligt träningssätt med landsvägscykling när man kan avverka lite sträckor och får se omgivningen förändras under tiden!Dax har för övrigt ont i nacken igen, och nu har vi insett att det är pga märgbensätning!
Vi har misstänkt att det har ett samband sedan andra gången han påverkades, och igår fick vi bekräftat att så verkligen är fallet då de fick märgben i förrgår. Han har ju aldrig påverkats innan men nu blir det tydligen för mycket av nån anledning. Så inga fler märgben för honom utan det får bli vanliga hudben i stället, det funkar ju det också.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: