web analytics

Riktigt dålig runda igår, vi sprang på Björnö och använde oss av delar av milspåret i stället för att springa vanliga femman och det var bara tuuungt. Trötta, trötta ben och dålig andning, men man har ju sådana dagar också ibland.
Just då kändes det som att jag är ett hopplöst fall, jag blir inte bättre på det här med löpning trots att jag tränar och står i. Och med bättre menar jag inte nödvändigtvis snabbare, utan mer uthållig, få bättre syresättning, mer ork osv vilket jag kunde se framsteg i under förra året. Och trots att jag vet att den här säsongen har varit knackig med väldigt lite löpning under vintern, och sen dubbla förkylningar om totalt åtta veckor under våren, så känns det ändå som att varenda steg jag tog förra året är helt bortkastat och jag börjar inte ens om på noll utan på minus, sämre än jag var från början!Idag känns det väl kanske inte bättre per se, men i alla fall som att det enda jag kan göra är ju att fortsätta träna om jag ska ha chans till några framsteg så det är bara att gnugga på. Ett par gånger om året har jag ju sådana där drömvändor när man bara flyger fram och orkar hur mycket som helst, en sån skulle vara bra att få till snart tack!Svante säger att vi ska springa samma vända imorrn och se om det känns bättre (i mina gamla skor eftersom det kan vara annorlunda drop i de nya vilket förändrar steget), och gör det inte det så kör vi den igen och igen tills det blir bättre helt enkelt. Jahapp.
Idag blir det i alla fall skyddsträning, äntligen något jag är bra på!

2 Thoughts on “Dålig löpning.

  1. Sofie on 20 juli, 2017 at 21:02 said:

    Bara å kämpa, du är stark! Tips är intervallträning om du inte redan gör det, bygga på mjölksyretoleransen och trycka ut lungorna lite 😉 brukar kännas bättre i vanliga lunken efter dom 🙂

    • Tack!
      Intervaller var länge sen jag körde, jag har ju fått det föreslaget tidigare som jag skrev om för ett tag sen men jag tycker inte att det är så kul så jag nöter på med det långsamma sättet i stället. ?

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: