web analytics

Inte så stora förändringar i badrummet, en ny tvättkorg haha. Fick jag bestämma skulle vi blåsa ur hela inredningen och göra nytt för att få bort allt orange, men där är vi inte riktigt än. Tvättkorg/sidobord Hol från Ikea.I köket kom äntligen nytt köksbord och nya stolar på plats, vi sålde det gamla setet när vi hade flyttat in eftersom det var alldeles för stort. Bordet Bjursta och stolar Norrnäs från Ikea. Den observante ser att möblerna svävar lite ovanför golvet, vi satte på förhöjda möbeltassar med spik eftersom det ofta är blött på vårt köksgolv pga hundarna och då blir möblerna förstörda.Lite kalt är det på väggen ovanför bordet, vi får se om vi hittar på nåt att sätta upp där.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: