web analytics

Ambitionerna för helgens aktiviteter var höga men uppnåddes inte riktigt… Tanken var att börja dagen med kort och lugn jogg och sen följa upp senare med någon annan träning, men det stannade vid joggen både igår och idag. Men men, det har i alla fall blivit två joggingpass före frukost på två dagar (till råga på allt exakt lika snabba och med samma snittpuls haha!) och det är inte fy skam det heller. Som vanligt ångrar man ju aldrig den träning som blir av! Vi har beslutat oss för att lägga klinkers i köket eftersom trägolvet förstörs av hundarnas vattenslabbande, så idag när det hade börjat regna tog vi oss iväg till Bauhaus och kikade på olika alternativ. Vi kunde samsas om en variant i alla fall, så vi får ta hem några provplattor och se hur det blir. Jag är hänförd över att de gjort klinkers som ser ut som trä, fantastiskt!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: