web analytics

Så är ännu en helg förbi, veckorna verkligen stormar förbi!
Helgen bjöd på hundträning av omväxlande kvalitet, mestadels medioker eller rent av dålig skulle jag vilja säga tyvärr. Vi inledde dock med laser av båda grabbarna, där är det svårt att vara dålig haha.På lördagen började vi med sök och Öje hade ingen aning om vad vi höll på med. Jag testade att köra med figgarna ute i rutan redan så nästa gång ska vi backa tillbaka till början med springande figgar så får vi se.
Sen blev vi kommenderade genom lägrelydnaden och även där tog det tid innan han kom in i vad vi höll på med och gjorde ett väldigt knackigt program. Så lördagen gick med andra ord inte till historieböckerna.

På söndagen körde vi ett par omgångar skydd med ärmtransporter, transportöverfall och bevakningar och då gick han tack och lov som han brukar och hade dessutom väldigt fina transporter vilket jag blev glad över, men jag tyckte ändå att han blev trött ovanligt snabbt så jag tror jag ska åka och kolla hans blodvärden så han inte går och bär på några fästingsjukdomar eller annat skit.
Eftersom han kändes lite trött så fick Dax spåra som avslutning på träningshelgen, han är ju verkligen en fenomenal spårhund och följde kärnan perfekt trots att han inte spårat på jag vet inte hur länge nu. Just nu är han väldigt fräsch och fin i kroppen så det känns jättekul, gullefarbrorn!Vid hemkomst var vi alla trötta så det blev en lugn kväll, jag hade hoppats på att lägga in ett längre långpass denna vecka som sista ordentliga ryck inför Sälen på lördag men jag har haft känningar i halsen (kollegans dotter har gått tillbaka till dagis efter sommarlovet och kom hem snorig efter dag ett) så jag ville inte chansa utan har lagt massor av tid på att kurera mig med Ipren, c- och d-vitamin, kan yang och coldzyme och peppar peppar så försvann det på två dagar. Idag blir det ett lugnt långpass på cykeltrainern för att känna efter hur det funkar så får vi se hur resten av veckan läggs upp.

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: