web analytics

Semester är livet, även om vi bara har två veckor är det alltid befriande att välja själv hur man ska lägga upp dagarna. Smarriga frukostar i godan ro, härliga sommarpromenader och grillkvällar med vänner, härligt!Igår mötte vi upp Annelie och Håkan för att klättra på höghöjdsbanan vid Sala silvergruva. Jag tycker inte att jag är särdeles höjdrädd men hu, det var galet skakiga knän och kämpigt på sina ställen haha. Framför allt på den lilla linbanan som gick mellan två träd, alltså känslan av att kliva ut i tomma luften typ 10 meter över marken och endast förlita sig på knutna rep är ju ytterst oklar. Men det gick det med!
Dock hoppade vi över att åka stora linbanan, om jag hade problem med den lilla så kändes det inte så intressant att sväva omkring i trädtoppshöjd hehe.
På kvällen igår sprang vi 5 km, men det känner jag inte alls av idag utan det är överkroppen som värker av all spänning och klängande igår!

Nu är vi på Arlanda och ska dra till Norge för att Svante ska springa ett lopp och jag ska vara ivrig påhejare. Den obligatoriska smile-bilden är tagen och strax ska vi gå ombord!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: