web analytics

Vi överlevde fjällmaran igår och har spenderat hela dagen idag på bruks-SM i Skutskär vilket har varit jättetrevligt, men sen hände detta…Så jag är bitter och orkar inte skriva nåt om maran eller nånting annat, jag vet för övrigt inte vad det är för fel på biljäveln annat än att den gick som vanligt på vägen upp och från SM-parkeringen till Willys i Skutskär, sen startade den inte. Precis som förra gången när bränslepumpen hade pajat så går startmotorn som den ska men bilen tänder inte. Jag blir så less!!!
Bilen blir ju inte heller bärgad till ens hemstad utan till närmaste verkstad (om man inte bor inom 8 mil) så nu står bilhelvetet i Gävle av alla ställen och ruttnar… Mitt enda hopp, som jag förmodligen kan glömma, är att det är bränslepumpen igen eftersom det då går på servicegaranti.
Jag skulle aldrig ha gjort mig av med Våfflan från -98!

Kommentera gärna här!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Post Navigation

%d bloggare gillar detta: